a világ karnyújtásnyira van...

IMA ERP

Az IMA integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) pénzügyi modulja átveszi az adatokat a Live Guid-ból, és teljes körű pénzügyi, könyvelési és kontrolling jellegű szolgáltatásokkal segíti a közép, és felső szintű vezetők, valamint a tulajdonosok döntés előkészítő munkáját. A főkönyvelők részére biztosítja az adóhivatal felé történő bevallási kötelezettségeket (ÁFA bevallás, mérleg-, és eredmény kimutatás). www.imaerp.hu

 

Az IMA az In mid Air ERP Kft. által a kis- és középvállalkozások, valamint könyvelőirodák számára kifejlesztett integrált könyvelő- és nyilvántartó vállalatirányítási rendszer. Felhasználóbarát megoldásainak köszönhetően nemcsak a könyvelői szemléletet tükrözi, hanem egyidejűleg a vállalati menedzsment információs igényeit is képes kiszolgálni.  
Igény szerint internetes elérésű, de természetesen a vállalat belső hálózatán is üzemeltethető. A könyvelőiroda és a cégvezetés számára azonos felhasználói felületet biztosít: egyszerre történhet a könyvelés, a nyilvántartások vezetése, vagy a menedzsment számára szükséges vezetői információk lekérése.

Ügyfélkapu

Elfelejtett jelszó LOGIN_BOX_CREATE_ACCOUNT

Iratkozzon fel hírlevelünkre

3D Szabadságtér